Український військовий жорстко розкритикував допомогу Заходу: “Простої зброї досі немає”

Український снайпер на позивний “Дід”, заступник командира тактичного підрозділу особливого призначення “Грім” розкритикував західну допомогу Україні, яка більше схожа на подачки. 

Про це він сказав в інтерв'ю ведучі ТСН Наталії Островській у проєкті “НАТО”.

“У мене таке відчуття, воно почало формуватися за літній період, коли контрнаступ наш пішов, що нам дають щось – нате і відчепіться від нас. Та які 100 танків? Ось вам 10 і відчепіться. Навіщо вам літаки, навесні отримаєте, якось виживете, не загинете. Вам потрібні снаряди? Навіщо вам стільки, ось вам 1000 снарядів, що хочете з ними, те й робіть. У мене таке відчуття, що те, про що пишуть – можливо, нас ведуть до якихось заморожувань, якихось переговорів”, – припускає він. 

▶ На YouTube-каналі ТСН можна переглянути за цим посиланням відео: “Дід” приголомшив фактами: F-16 не допоможуть? Міни, які НЕ вибухають, і підозріла допомога для ЗСУ

Воїн наголосив, що із тим озброєнням, яке є на фронті, вони не можуть ефективно воювати. 

“Я не можу називати цифри, якою ціною дається звільнення кожного метра, як ми можемо за два дні вибити їх, пройти майже 2 кілометри, потім підтягують ресурси, відкидають нас ще далі. Хлопцям слід бачити результат. Ми два місяці стоїмо на місці, поховали умовну кількість пацанів за цей час, відправили до шпиталю ще більше, і думаємо – хлопці, дайте нормальних снарядів, ми б їх розклали вже. Простого навіть немає досі – півтора року мінометів немає”, – сказав він.

Нагадаємо, у цьому ж інтерв'ю військовий прокоментував “заморожування війни”. На його думку, Україна не зможе вийти на кордони 1991 року.

Читайте також:

Підписуйтесь на наші канали у Telegram та Viber.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *