Кохана Дантеса Даша Кацуріна задерла футболку і засвітила оголений бюст

Дівчина співака та ведучого Володимира Дантеса, бізнесвумен Даша Кацуріна розповіла шанувальникам про свої процедури краси.

Днями Даша, яка наразі з дітьми перебуває в Києві, вирушила до салону, де зробила ферментотерапію – чистку обличчя, обгортання тіла та ще декілька процедур. Як зізналася Кацуріна, вона вперше робила таку чистку і залишилася приголомшена результатами:

“Я вперше робила ферментотерапію. Неприємна історія. Ну як. Просто що лежиш десь 30 хвилин, воно все тобі здавлює. Але ефект – я в шоці”, – поділилася Кацуріна.

Також Даша розмістила селфі з салону краси, де постала у трусах та футболці, яку задерла. Оголений бюст, щоправда, дівчина Дантеса прикрила смайликом. На цьому фото Кацуріна також порекомендувала своїм прихильницям обгортання від стікс.

Нагадаємо, що нещодавно Даша Кацуріна і Володимир Дантес переїхали до нового заміського будинку. Днями Кацуріна поділилася з шанувальниками фото їхнього нового помешкання і засвітила дизайн інтер'єру. Бізнесвумен також зазначила, що з Польщі остаточно переїхала до України.

Читайте також:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *