6 помилок у стосунках, яких не варто робити жінкам після 30, щоб не бути самотніми

Вже давно за тридцять, а в коханні постійно не щастить. І начебто молода, гарна, розумна жінка, а другої половинки все немає. Коли у друзів уже по двоє дітей, а тут ні з ким навіть до кафе сходити. Тоді починаються сумніви, зневіра й самокопання. Сайт Your Tango пише, що саме розумні жінки найчастіше роблять типові помилки у стосунках, але це з легкістю можна виправити.

Раніше ми писали про 4 способи, як зберегти стосунки з близькою людиною на все життя.

Яких помилок у стосунках варто уникати жінкам після 30, щоб не бути самотніми

  • Відмовтеся від стандартів. До тридцяти років ми всі маємо певний набір комунікативних навичок, що формують модель нашої поведінки з протилежною статтю. Зазвичай ми таку модель поцупили в родині, втім, хтось надивився фільмів, а когось вабить поведінка кумирів. Психологи в цьому разі все ж рекомендують відійти від своїх звичайних ролей і спробувати якось по-іншому спілкуватися з чоловіками. Наприклад, можна знайомитися з такими, які не дорівнюють вашим стандартам, зазвичай це допомагає.
  • Не чекайте “манни з неба”. Класична помилка багатьох жінок – відпускати особисте життя на долю випадку. Хоча психологи радять самостійно займатися питанням особистого життя – відвідувати вечірки, знайомитися з новими людьми, активніше спілкуватися в соцмережах.
  • Відмовтеся від відвертості. Не потрібно під час перших днів знайомства відкривати чоловікові увесь свій багатий внутрішній світ. Дайте час собі та йому пізнати одне одного, можливо, це знайомство буде миттєвим, а може, ваші стосунки триватимуть усе життя. Але щоб знайомство переросло у щось серйозне, не варто бути занадто відкритими і не допитувати партнера, неначе ви представник правоохоронних органів.
  • Намагайтеся іти на компроміси. Не варто бути категоричними в судженнях і діях. Адже серйозні й міцні стосунки вимагають поступливості та компромісів. Варто навчитися приймати деякі недоліки і слабкості чоловіка, якщо це не порушує ваших принципів, цінностей та особистих кордонів. Взаєморозуміння – це ключ до тривалих і щасливих стосунків.
  • Гроші нічого не вирішують. Таке твердження справедливе, коли ви не маєте наміру вступати у стосунки. У протилежному разі це доволі небезпечне судження, оскільки фінансова стабільність у парі забезпечує комфортне і приємне життя. Нестача грошей, навпаки, негативно позначається на взаєминах, призводить до сварок і розлучень.
  • Не варто поспішати. Якщо ви з кимось познайомилися, а вам уже далеко за тридцять, не варто одразу бігти до салону по весільну сукню. Все ж необхідно повернутися в реальність і дати стосункам розвиватися природним чином. Що більше ви підганятимете події, то швидше все закінчиться. І тоді доведеться починати все спочатку.

Читайте також:

Яка ідеальна різниця у віці між подружжям для родинного щастя: чи варто вибирати старшого партнера

Як знайти кохання на все життя: експертка дала 9 порад тим, хто втомився від самотності

7 ознак того, що у вас ідеальні стосунки, які триватимуть все життя

  

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *