“Тавр” – про закиди Фаріон на адресу “Азову”: “Нам абсолютно смішно і дивно”

Начальник штабу 12 бригади спецпризначення “Азов” Богдан Кротевич (“Тавр”) вважає філологиню Ірину Фаріон “відвертою поплічницею” російської пропаганди. 

Так “Тавр” прокоментував сканал із Фаріон у інтерв'ю Наталії Мосейчук у межах авторського проєкту “Мосейчук+”.

“Нам абсолютно смішно, дивно і все одно, я б сказав, певно, на Ірину Фаріон. Я вважаю її відвертою поплічницею російської пропаганди і, можливо, людиною із високим рівнем деменції. Якщо вона, дійсно, вірить у свої слова, то вона посібник російської пропаганди. Абсолютно все одно, що вона каже, бо, вибачте, а хто вона така. Мені цікаво, як партії “Свобода” (від 2005 року Фаріон – член ВО “Свобода” – ред.), чи нормально їм із цим. Тоді питання до них, якщо вони тримають у себе таку людину. А до Ірини Фаріон у мене немає запитань. Я вважаю, що цей інфопривід дає плюс тільки їй. Мені не подобається, коли спекулюють на деяких темах”, – сказав військовий.

▶ На YouTube-каналі ТСН можна переглянути за цим посиланням відео: У МЕНЕ ТЕЛЕФОН ЧЕРВОНИЙ ВІД НАКАЗІВ ЗЕЛЕНСЬКОГО. Наталія Мосейчук — Богдан «ТАВР» Кротевич

На його думку, скандал із Фаріон створений штучно. Він вважає, що він нікому не потрібен у час війни.

“Позиція більшості “азовців”, що потрібно переходити на українську мову. І здебільшого всі переходять. Чи спілкуємося ми російською мовою? Так, спілкуємося. І це нормально. Тому що в армії треба ухвалюти дуже швидко рішення. Ти не можеш дозволити собі перекладати в голові. Для того, щоб перейти на українську мову, потрібно бути у стані спокою”, – пояснив він. 

Нагадаємо, днями  докторка філологічних наук та народна депутатка 7-го скликання Ірина Фаріон під час інтерв'ю висунула претензії “азовцям” через українську мову. В інформаційному просторі розгорівся скандал. 

Читайте також:

Підписуйтесь на наші канали у Telegram та Viber.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *