Ворог посилює атаки: у ЗСУ розповіли про ситуацію в Авдіївці

Окупаційні війська продовжують стягувати до Авдіївки свою техніку прикриваючи перекидання мінометними та артилерійськими обстрілами.

Про це розповів військовослужбовець Збройних Сил України Євген Ієвлєв  в етері Еспресо.

За його словами, ворог посилив атаки.

“Ми перебуваємо між Авдіївкою і Бахмутом, а саме на Горлівському напрямку, конкретніше уточнювати не можу. Розповім ситуацію, яка є на нашому напрямку, бо трохи випав з фокуса Бахмут через активізацію штурмів ворога на Авдіївку. Зараз наша увага прикута до того, що перед нами на глибині 10-20 км противник тягне свою техніку, якою обстрілює саме Авдіївку”, – розказав військовослужбовець Збройних Сил України.

Зокрема, він зазначив, що попри це наші розвідники вдаються до хитрощів та знаходять ворожу техніку, яку згодом Євген з побратимами уражають.

“Відразу скажу, що це не десятки одиниць техніки окупантів за один раз. Однак у нашому арсеналі є гармати Д-20, Д-30, танки, МТ-ЛБшки, а ще тиждень тому був найсерйозніший наш трофей – “Солнцепьок”. Про Авдіївку можу вам сказати, що ми чуємо вночі, наскільки щільно ворог обстрілює це місто. Скажу вам, що гул не стихає над Авдіївкою, а вона від нас по мапі десь 12-15 км”, – зауважив Євген Ієвлєв.

Додамо, що ніч проти 10 листопада в низці областей України минула з обстрілами. 

Читайте також:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *