Гол Довбика з передачі Циганкова допоміг “Жироні” закріпитися на вершині Ла Ліги (відео)

“Жирона” українців Віктора Циганкова та Артема Довбика на виїзді обіграла “Райо Вальєкано” в матчі 13-го туру іспанської Ла Ліги. Поєдинок на арені “Естадіо де Вальєкас” завершився з рахунком 1:2.

Підопічні Мічела пропустили на самому старті зустрічі – на п'ятій хвилині Альваро Гарсія відзначився після передачі Ісі Паласона.

Однак гості змогли оформити камбек. На 42-й хвилині Довбик чудово розібрався у чужому штрафному майдачнику та пробив у правий кут після передачі Циганкова.

А у другому таймі “біло-червоні” забили переможний м'яч. На 65-й хвилині Довбик знову завдав удару з передачі Циганкова, але голкіпер господарів Столе Дімітрієвскі парирував, а бразилець Савіо добив у порожні ворота.

Невдовзі обом українцям надали відпочинок – Артема та Віктора замінили на 78-й хвилині. Відтоді рахунок гри вже не змінювався.

Зазначимо, що на рахунку Довбика вже 7 голів та 4 асисти у поточному розіграші Примери. В активі Циганкова два голи та дві результативні передачі.

Таким чином, “Жирона” здобула п'яту поспіль перемогу в Ла Лізі та продовжує очолювати турнірну таблицю, маючи у своєму активі 34 очки. Команда Мічела на 5 балів випереджає мадридський “Реал” і на 7 пунктів “Барселону” – “вершкові” і “синьо-гранатові” свої поєдинки 13-го туру проведуть пізніше. “Райо Вальєкано” з 18 очками йде на 9-му місці.

У наступному турі іспанського чемпіонату клуб Довбика і Циганкова 27 листопада прийме “Атлетик” Більбао, а “Райо Вальєкано” двома днями раніше вдома зіграє проти “Барселони”.

Огляд матчу “Райо Вальєкано” – “Жирона”

Читайте також:

Драматичний камбек: “Тоттенгем” на останніх хвилинах зазнав поразки та не зумів очолити АПЛ

Український футбол на ТБ: де дивитися Кривбас – Динамо, Шахтар – Дніпро-1 та інші матчі 14-го туру УПЛ

Челсі – Манчестер Сіті: де дивитися і ставки букмекерів на матч команди Мудрика проти чемпіона АПЛ

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *