“Наполі” оголосив про зміну головного тренера: хто очолив чинних чемпіонів Італії

Італійський “Наполі” звільнив Руді Гарсію з посади головного тренера команди та призначив на його місце Вальтера Маццаррі.

Про це чинний чемпіон Італії повідомив на офіційній сторінці в соцмережах.

62-річний італійський фахівець підписав з неаполітанцями контракт до кінця сезону-2023/24.

Маццаррі вже працював у “Наполі” в період від 2009 до 2013 року, причому досить успішно – під його керівництвом “партенопейці” вигравали срібні медалі Серії А, здобували Кубок Італії, а також виходили до Ліги чемпіонів.

Після відходу з неаполітанського клубу Вальтер очолював міланський “Інтер”, англійський “Вотфорд”, а також італійські “Торіно” та “Кальярі”.

Зазначимо, що Гарсія очолив “Наполі” у червні цього року. Француз замінив біля керма клубу Лучано Спаллетті, який після виграшу “скудетто” пішов у відставку за власним бажанням.

Зараз “Наполі” посідає четверте місце у чемпіонаті Італії, набравши 21 очко після 12 матчів. Від лідера “Інтера” неаполітанці відстають на 10 залікових пунктів.

У Лізі чемпіонів “партенопейці” (7 очок) за два тури до кінця групового етапу йдуть на другій позиції у групі С, поступаючись мадридському “Реалу” (12), але випереджаючи португальську “Брагу” (3) та німецький “Уніон” (1).

Нагадаємо, у своєму останньому матчі “Наполі” зазнав сенсаційної поразки від “Емполі” в рамках 12-го туру італійської Серії А. Переможний гол-красень забив українець Віктор Коваленко.

Читайте також:

Збірна Італії довикликала двох гравців на визначальний матч відбору до Євро-2024 проти України

“Гра всього нашого життя”: Зінченко висловився про прийдешній матч з Італією за вихід на Євро-2024

Букмекери оцінили шанси збірної України вийти на Євро-2024

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *