Суд наразі не обрав запобіжний захід Дубінському: адвокати заявили про відвід судді 

Але адвокати нардепа заявили про відвід судді, – пише Суспільне.

Засідання відбулося у закритому режимі.

Також захист Дубінського заявив про відвід судді, бо не встиг ознайомитися з матеріалами справи. Адвокати подали клопотання, щоб перенести засідання на завтра, 14 листопада. Суд його відхилив і надав пів години для ознайомлення. Тепер має відбутись авторозподіл судді і той або прийме відвід колеги, або ні.

“Має відбутися авторозподіл справи на іншого суддю, який розглядає відвід, який надали мої адвокати, прийме рішення відводити чи не відводити. І після цього, якщо відвід відхилено, то ми маємо повертатися знову на судове засідання. Нас повідомлять, ми приїдемо”, — зауважив нардеп.

13 листопада ЗМІ повідомили, що ДБР та СБУ прийшли з повторними обшуками до Дубінського, а саме – в межах справи про злочинну організацію, створену задля дискредитації іміджу України на міжнародній арені.

Нагадаємо, 3 листопада Дубінському було оголошено підозру в організації схеми для незаконного виїзду чоловіків за кордон.

▶ На YouTube-каналі ТСН можна переглянути за цим посиланням відео: Нардепу Дубінському оголосили підозру! Подробиці справи

Читайте також:

Підписуйтесь на наші канали у Telegram та Viber.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *