У РФ окупант, що повернувся з війни, провів урок у школі як “герой”, а після побив перехожих

У Саратовській області РФ російський окупант Дмитро Кирюхін побив кількох перехожих, завдавши їм тяжких тілесних ушкоджень. За кілька годин до цього він провів “Уроки мужності” у місцевій школі та дитячому садку, як “приклад” наслідування

Про це повідомляє пропагандистський телеграм-канал “Осторожно, новости”.

“Діти побачили, що справжні герої живуть поруч, що мужність, хоробрість, любов до Батьківщини – це якості патріота та справжнього громадянина Росії”, – відзвітувала місцева влада про відвідання окупантом школи.

Цього ж вечора Кирюхін напав на сусіда у дворі. На відео видно, як окупант вийшов з автомобіля, підійшов до під'їзду, почав жорстоко бити чоловіка, а потім його дружину, яка прибігла на крики.

Коли потерпілий від сильних ударів знепритомнів, дружина потерпілого вигукнула “Ти його вбив!”. На це так званий “герой СВО” відповів: “Мені п***й”.

Постраждалу жінку, яка намагалася захистити від побиття свого чоловіка, госпіталізували з діагнозом “перелом скроневої частини черепа”. У жінки “запливло обличчя і затекло око”.

“У чоловіка вся голова розбита, все в синцях, безліч гематом. Він отримав сильний шок і навіть не хоче розмовляти. Очуняв лише коли додому завели”, — каже постраждала.

За словами сусідів, нападник і до війни в Україні був неадекватним і часто погрожував, ще зловживав спиртним. Також він воював у Сирії. Сусіди побоюються, що окупант повернеться на фронт і не буде покараним.

Зазначимо, що це далеко не перший випадок, коли окупанти після повернення з війни вчиняють злочини вже у самій РФ.

Нещодавно “зек-вагнерівець”, засуджений за вбивство своєї співмешканки, повернувся з війни проти України до Ростова і знову жорстоко вбив жінку.

Також повідомлялося, що окупант повернувся з війни і зґвалтував 10-річну падчерку на очах у дружини.

Раніше стало відомо, що в РФ зека, який розчленував свою співмешканку, помилували за те, що він три місяці провоював проти України.

Читайте також:

Підписуйтесь на наші канали в Telegram та Viber.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *