В ОП відреагували на заяву окупантів щодо відступу з Херсонщини

Радник Офісу президента Михайло Подоляк прокоментував повідомлення окупантів про те, що вони нібито передислокуватися на більш вигідні позиції на Херсонщині, проте незабаром видалили цю новину. За його словами, це є проявом того, що всередині Росії є конфліктні ситуації та певні процеси ерозії.

Про це Подоляк сказав в інтерв'ю 24 Каналу.

Радник ОП каже, що це так званий фальстарт.

“Очевидно, що вони готувалися до можливості такого сценарію. Можливо, хтось там якусь інформацію передав, вона була неправильно проаналізована, як це, в принципі, і притаманно Росії. Відповідно, в Росії вже розпочалась якась істерика через прийняття такого рішення”, – розповідає він.

Він також зауважує, важливим є те, що повідомлення тиражоване державними агенціями “ТАСС” і “РИА Новости”, а після цього воно так само синхронно було видалене.

“Це ж не просто так. Це дуже конкретно говорить про те, що є певні процеси розбалансування, тобто неефективності управлінських вертикалей навіть у військовому керівництві Росії”, – вважає Подоляк.

Радник ОП резюмує, що це свідчить про те, що Україна все робить правильно.

▶ На YouTube-каналі ТСН можна переглянути за цим посиланням відео: ЗСУ закріпились на трьох плацдармах на ЛІВОМУ березі Херсонщини

Пропагандистські ЗМІ РФ вранці 13 листопада опублікували повідомлення з посиланням на Міноборони Росії про те, що окупанти нібито “перекидають угруповання “Дніпро” на вигідніші рубежі”. 

Читайте також:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *