Друга поспіль перемога Шовковського: “Динамо” обіграло “Рух” у матчі УПЛ (відео)

Київське “Динамо” перемогло львівський “Рух” у матчі 15-го туру української Прем'єр-ліги (УПЛ). Поєдинок на столичному стадіоні імені Валерія Лобановського завершився з рахунком 2:0.

Динамівці вийшли вперед уже на шостій хвилині зустрічі. Воротар “жовто-чорних” Юрій-Володимир Герета віддав неточний пас, подарувавши м'яч Олександру Тимчику, а той влучно пробив у ближній кут.

Під завісу першого тайму “біло-сині” подвоїли свою перевагу в рахунку. Голкіпер “Руха” зробив незручну передачу на Дениса Підгурського, якого одразу ж обікрав Владислав Кабаєв, увійшов до штрафного майданчика та відправив м'яч у ліву “дев'ятку”.

Додамо, що для Кабаєва цей забитий гол став першим за “Динамо”. Це був його 36-й матч у складі київського клубу.

Огляд матчу “Динамо” – “Рух”

Варто зазначити, що “Динамо” перемогло у другому матчі поспіль після відставки Мірчі Луческу з посади головного тренера. Минулого туру столичний клуб на чолі з Олександром Шовковським обіграв “Кривбас” (2:0).

Після цього поєдинку кияни з 22 очками піднялися на шосте місце в турнірній таблиці УПЛ, але ще мають три гри в запасі. “Рух” (24 бали) залишився на п'ятій позиції.

У наступному турі чемпіонату України команда Шовковського 3 грудня на виїзді зіграє з “Минаєм”. Днем пізніше львів'яни зустрінуться із “Зорею”.

Читайте також:

Шикарний постріл у “дев'ятку”: Малиновський забив дебютний гол за “Дженоа” в матчі Серії А (відео)

Не футболом єдиним: легендарний воротар Петр Чех встановив унікальне досягнення (відео)

Побив віковий рекорд: вундеркінд “Мілана” став наймолодшим гравцем в історії Серії А

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *