Українка з найбільшими вилицями приголомшила кількістю зроблених пластичних операцій

Власниця найбільших вилиць у світі, українська блогерка Анастасія Покрещук кардинально змінила свій зовнішній вигляд за допомогою пластичних операцій.

Настя не приховує цього та не соромиться розповідати. У програмі “Неймовірна правда про зірок” Покрещук перерахувала, до яких пластичних операцій вдавалася. Блогерка збільшувала груди чотири рази. Щоправда, який у неї розмір бюста, Настя не знає.

Також блогерка робила ліпофілінг (пересадка власного жиру до сідниць), глютеопластику (пластика сідниць зі зміною розмірів і форми), змінювала прес за допомогою пластики, видаляла грудки Біша і вдавалася до ліпосакції.

“Я не знаю, який це розмір грудей, чесно, але це 1050 мл силікону у кожній. У мене був ліпофілінг, це беруть жир із тіла і накачують його в сідниці. Потім у мене є імплант, глютеопластика, це теж у сідницях. Прес у мене є ще, теж операція. Грудки Біша я видаляла, ліпосакція”, – перерахувала блогерка.

А от вартість пластичних операцій Покрещук не квапиться розсекречувати. Як зізналась блогерка, вона не любить про таке розповідати.

“Просто не люблю я розповідати про ціни”, – наголосила Покрещук.

Нагадаємо, нещодавно танцівниця Ілона Гвоздьова наважилася на пластичну операцію. Знаменитість збільшила собі груди. Гвоздьова вже розсекретила, скільки заплатила за операцію.

Читайте також:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *