Шикарний постріл у “дев’ятку”: Малиновський забив дебютний гол за “Дженоа” в матчі Серії А (відео)

Український півзахисник “Дженоа” Руслан Малиновський відзначився дебютним голом за генуезький клуб. Це сталося в матчі 13-го туру Серії А проти “Фрозіноне”.

30-річний українець вийшов на поле у стартовому складі “грифонів” та зрівняв рахунок на 38-й хвилині зустрічі. За рахунку 1:0 на користь господарів Малиновський шикарним дальнім ударом послав м'яч у правий від себе верхній кут.

Варто зазначити, що для Руслана це перший гол за “Дженоа”. Влітку італійський клуб орендував українця до кінця сезону у французького “Марселя” з правом викупу.

Від моменту свого переходу до генуезців Малиновський провів 12 матчів у всіх турнірах. Гол у ворота “Фрозіноне” – третя результативна дія для українця. Раніше він відзначився двома результативними передачами.

Таким чином, гол Руслана дозволив “Дженоа” піти на перерву за рівного рахунку. Однак наприкінці поєдинку генуезький клуб пропустив другий гол і в підсумку “Фрозіноне” виграв з рахунком 2:1. Малиновський був замінений на 80-й хвилині.

Відео гола Малиновського та огляд матчу “Фрозіноне” – “Дженоа”

Наразі “грифони” з 14 очками посідають 15-ту сходинку в таблиці Серії А. “Фрозіноне” з 18 балами перебуває на 10-й позиції.

У наступному турі Серії А команда Малиновського прийме “Емполі” іншого українця Віктора Коваленка, а “Фрозіноне” на виїзді зіграє з “Міланом”. Обидва матчі відбудуться 2 грудня.

Читайте також:

Побив віковий рекорд: вундеркінд “Мілана” став наймолодшим гравцем в історії Серії А

Друга поспіль перемога Шовковського: “Динамо” обіграло “Рух” у матчі УПЛ (відео)

АПЛ: розклад і результати матчів 13-го туру чемпіонату Англії з футболу, таблиця

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *