Названо речі, які найчастіше крадуть із 5-зіркових готелів

Німецький гід спа-центрами та розкішними готелями Wellness Heaven опитав 1376 менеджерів готелів, щоб визначити, які предмети найчастіше крадуть гості.

Про це йдеться на сайті компанії.

Найпопулярнішими предметами крадіжки є рушники та халати. Гості також часто витягують зі своїх номерів вішалки, ручки, косметику, батарейки та столові прилади.

Мандрівники-злодії менше цікавилися ковдрами, подушками та посудом, а їхня потреба в кавоварках, хоча і була низькою, сильно варіювалася залежно від якості готелю. Гості п'ятизіркових готелів найчастіше вирішували, що не зможуть розпочати ранок без модної кавомашини.

За повідомленнями, близько чверті гостей готелю скоїли крадіжку творів мистецтва — хоча це також залежить від того, наскільки розкішним є перебування. Імовірність крадіжки витвору мистецтва у 5-зірковому готелі у 4,3 раза вища, ніж у 4-зірковому готелі.

Крім мистецтва, планшети також упаковуються гостями у 5-зіркових готелях ушестеро частіше, ніж у 4-зіркових. Якось нахабні гості виїхали з телевізорами та матрацами.

Працівники готелів вважають, що ці крадіжки відбуваються посеред ночі, коли ліфти, які ведуть на паркування, здебільшого порожні. Один власник готелю в Італії навіть розповів, що просто з вестибюля вкрали рояль.

“Проходячи вестибюлем, я помітив, що чогось не вистачає, а незабаром дізнався, що троє невідомих чоловіків у комбінезонах забрали рояль, і він, звісно, більше не з'явився”, — поділився один анонімний співробітник готелю.

У класифікації правопорушників за національністю складається інша картина. Виявляється, наприклад, що гості німецьких і британських готелів дотримуються досить нудної злодійської поведінки: крім рушників і халатів, у центрі уваги насамперед косметика та туалетне приладдя.

В Австрії високі місця в рейтингу крадіжки посідають посуд та кавоварки. У США подушки та батарейки є головними об'єктами бажання.

В Італії цуплять келихи для вина, а фен займає перше місце в рейтингу Швейцарії. У Франції ж крадуть ефектніше: вони забирають переважно телевізори та пульти дистанційного керування. Гості нідерландських готелів бачать у сувенірах насамперед практичну користь: їхніми фаворитами є лампочки та туалетний папір.

Нагадаємо, співачка шокувала, як філер спотворив її обличчя. Ніс жінки просто відвалився.

Читайте також:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *