На Волині під ногами дітей на водоймі тріснула крига: що сталося (фото)

У суботу, 2 грудня, двоє 11-річних хлопчиків вийшли на замерзлу водойму в селі Гряди Володимирського району на Волині. Раптом крига під ногами одного з них тріснула і він провалився під воду. Через підступну кригу, яка тріщала під ногами, діти не могли дістатися до берега і почали гукати на допомогу.

Як повідомили в ГУ ДСНС у Волинській області, крики дітей почули мешканці села і викликали рятувальників із Нововолинська. 

“Рятувальники у спеціальних костюмах та за допомогою обладнання дістались до дітей і безпечно доправили їх на берег, де передали медикам. Після огляду їх забрали батьки”, – йдеться у повідомленні.

Зі слів дітей, вони вийшли на кригу та дійшли до середини водойми, де один з хлопчиків провалився у воду. Його товариш не злякався і допоміг вибратися з води. 

Вдвох вони попрямували назад до берега, проте крига під ними почала тріщати й ламатися, тож діти повернулися назад до середини ставу, де був міцніший лід, і почали кликати на допомогу.

Нагадаємо, цього ж дня в Івано-Франківській області рятувальники надавали допомогу людям, які перебували в кабіні трактора, коли він упав у річку. 

Читайте також:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *