Не бояться ні людей, ні котів: воїни ЗСУ розповіли про нашестя мишей на фронті (фото, відео)

На Донецькому напрямку українських захисників атакують не лише окупанти, а й миші. Щоб протидіяти гризунам, наші захисники заводять котів.

Про це йдеться у сюжеті кореспондентки ТСН Анастасії Невірної.

На лінії фронту миші не бояться нічого – ні людей, ні котів, ні камер. Попри це українські захисники часто у бліндажах заводять кошенят, щоб ті боролися з гризунами.

“Поки малеча із завданням не справляється, проте, сподіваються військові, вже скоро хвостаті стануть справжніми хижаками”, – каже кореспондентка ТСН.

Бійці кажуть, що за їхніми малими охоронцями довелося стояти в черзі, бо зараз на лінії фронту на котів – справжній ажіотаж. Тож цих пухнастиків тепер, як можуть, балують і не кваплять дорослішати.

Військовий Володимир каже, що особисті речі вони ховають у ящиках, бо миші гризуть все – від цигарок до шампунів. Також у ящиках бійці ховають і їжу.

У військовослужбовця Миколи миші прогризли сумку і попсували крам. Аби вберегти решту речей, боєць змайстрував цілу конструкцію.

“Це підставки зі снарядів, тубуси. Воно слизьке – і миша по ньому не лізе”, – каже військовий.

З настанням холодів гризуни ще активніше полізли в тепло. Жодні мишоловки не справляються. Одна з них лізе на автомат бійця просто під час інтерв’ю з ТСН.

Миші гарцюють по стелі, ліжках і поличках. Військові кажуть, пробували труїти, вийшло лише гірше, оскільки вони гинуть і тоді туди летять мухи. Воїни сподіваються, що коти в майбутньому наведуть лад у бліндажі.

▶ На YouTube-каналі ТСН можна переглянути за цим посиланням відео: Новини ТСН 12:00 за 4 грудня 2023 року | Новини України

Нагадаємо, в Польщі кафе заборонило вхід частині відвідувачів, бо у котів з України стрес.

Читайте також:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *