Окупанти кілька годин гатили по передмістю Херсона: що відомо про жертв і поранених

Російські війська обстріляли Херсонську громаду вдень 4 грудня, внаслідок чого загинув чоловік. Ще троє чоловіків зазнали поранень і травм.

Про це повідомили голова Херсонської ОВА Олександр Прокудін і Херсонська обласна прокуратура.

За даними Прокудіна, окупанти обстріляли житлові будинки в Антонівці. Внаслідок атаки загинув місцевий житель 1959 року народження.

Ворог також вдарив по селу Інженерне в передмісті Херсона: під вогонь загарбників потрапили чоловіки, які ремонтували дроти на вулиці. Так, у постраждалих чоловіків віком 61 і 51 рік діагностували вибухову травму та контузію. Їм надали медичну допомогу на місці.

Ще одного постраждалого – 46-річного чоловіка – доправили до лікарні з пораненням живота середнього ступеня тяжкості.

В Херсонській окружній прокуратурі повідомили про розпочате досудове розслідування за фактом порушення законів і звичаїв війни, що поєднано з умисним убивством.

За даними слідства, російські війська 4 грудня впродовж кількох годин обстрілювали Херсонську територіальну громаду. Там зазначили, що в одному з приміських селищ загинув 64-річний чоловік. А в іншому населеному пункті через ворожий обстріл травмовано трьох місцевих жителів.

“Прокурори вживають усіх можливих і належних заходів для документування воєнних злочинів, вчинених представниками збройних сил рф”, – наголосили у прокуратурі.

Нагадаємо, цього ж дня вранці окупанти обстріляли дитсадок у Херсоні, завдавши будівлі руйнувань та поранивши 57-річну жінку.

▶ На YouTube-каналі ТСН можна переглянути за цим посиланням відео: Масований обстріл Херсона! Окупанти вгатили по будинках і лікарнях!

Читайте також:

Підписуйтесь на наші канали у Telegram та Viber.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *