Лідер гурту “Без Обмежень” Сергій Танчинець відповів, чи вільне його серце

Лідер гурту “Без ОбмеженьСергій Танчинець висловися про особисте життя.

Зокрема, в інтерв'ю для YouTube-проєкту ТСН.ua “Наодинці” співак зізнався, чи є кому йому присвячувати нові пісні. До слова, йшлося саме про романтичні.

Як пояснив Сергій Танчинець, не завжди композиції створюються автобіографічно. Однак музикант переконаний, що ще напише романтичний трек, в якому йтиметься про конкретну людину.

“Пісні пишуть не завжди автобіографічно. Дуже багато написаних мною романтичних текстів створювалися в контексті роздумів на тему. Для того, щоб писати романтичні пісні, необов'язково писати їх конкретно про когось. Але такі пісні точно будуть мною написані”, – пояснив музикант.

А от на запитання, чи закоханий він зараз, співак не став відповідати. Музикант лише з усмішкою на обличчі сказав, що не хоче обговорювати цю тему. Співак ані підтвердив це, ані спростував.

Нагадаємо, у вересні Сергій Танчинець приголомшив новиною, що після 15 років шлюбу розлучається з дружиною Анною. Причину артист не став називати, лише зазначив, що “винних у цій ситуації нема і так іноді стається у житті”. Колишнє подружжя має двох дітей – доньку Анастасію та сина Лук'яна.

Читайте також:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *