Обстріл Києва: потерпілі розповіли, якими ракетами окупанти цілились по столиці, та показали наслідки (фото, відео)

Російські окупанти у ніч проти 11 грудня атакували Київ. Внаслідок ранкової атаки на столицю знеструмлено 120 споживачів. Про це повідомляють в Міненерго. Фахівці оглядають пошкоджені об’єкти.

Відомо, що уламки ракет впали на будинок у Дарницькому районі, там утворилася вирва глибиною кілька поверхів. Також у Голосіївському районі було загоряння на даху. Четверо людей зазнали травмувань, усім медики надавали допомогу на місці події.

Кореспондент ТСН Іван Воробйов з місця події розповів, що у Дарницькому районі постраждав мікрорайон Бортничі. Уламки російських ракет впали на приватний сектор і там утворилась величезна вирва, глибиною 5 метрів. 

Очевидці розповіли, що звідти вилучили уламки ракет. Вибухова хвиля пошкодила будинки довкола. 

“Тут, все чорне, як якийсь армагеддон. Найбільше постраждав невеличкий будинок – це баня. Господарі тільки влітку її побудували та особливо не скористались. Якби її не було – то б пошкодило житлові будинки. Довкола у будинках немає вікон, пошкоджено дахи. Комунальники тут досі працюють”, – каже кореспондент ТСН. 

Наразі тут уже закінчились слідчі дії. Місцеві жителі кажуть, що ймовірно це була ракета “Іскандер”, – про це їм розповіли слідчі. 

“Добре, що уламки ракет впали на город, а не на будинок чи дорогу”, – каже Іван Воробйов. 

Місцеві жителі розповідають, що була дуже сильна вибухова хвиля – вибило вікна і дахи. 

▶ На YouTube-каналі ТСН можна переглянути за цим посиланням відео: Новини ТСН 12:00 за 11 грудня 2023 року | Новини України

Нагадаємо, у ніч проти 11 грудня 2023 року у столиці України пролунала низка гучних вибухів.

Росіяни запустили у бік Києва 8 балістичних ракет. Їх усіх збила ППО, проте уламки ворожих ракет впали у різних районах столиці, наробивши лиха. 

Читайте також:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *