Зеленський зізнався, який сигнал отримав у США щодо допомоги для України

Президент Володимир Зеленський повідомив, що під час свого візиту до США отримав позитивний сигнал щодо американської підтримки для України.

Про це глава держави заявив на спільній пресконференції з учасниками саміту країн Північної Європи 13 грудня.

Зеленський – про допомогу від США

“І від конгресменів, і від сенаторів, і від представників обох партій, і від адміністрації президента та від нього особисто я отримав позитивний сигнал щодо підтримки України допомогою США”, – сказав президент України.

Він додав, що у США “є вплив внутрішньополітичної ситуації щодо термінів, безумовно, є така ситуація, але впевненність у всіх є”.

Нагадаємо, 12 грудня Зеленський завершив свій дводенний візит до США, де мав зустрічі з військовим і політичним керівництвом держави. Серед тем зустрічей було продовження американської допомоги для України. Поки американські політики не ухвалили відповідне рішення на довгострокову перспективу, президент США Джо Байден оголосив про виділення військової допомоги для України на 200 млн дол.

▶ На YouTube-каналі ТСН можна переглянути за цим посиланням відео: Зустріч Зеленського з Байденом. Що змусило американського президента змінити риторику?

Вже 13 грудня Зеленський прибув до Норвегії: анонсувалася зустріч з прем’єром Йонасом Гар Стьоре та відвідини саміту країн Північної Європи.

Читайте провідні новини дня:

Підписуйтесь на наші канали у Telegram та Viber.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *