Всього лише один інгредієнт: як можна випрасувати тюль без праски і за лічені хвилини

Однак із цим простим лайфгаком ви зможете швидко випрасувати навіть штори великого розміру. Нудне й важке прасування перетвориться на легкий процес, який приноситиме лише радість. Тепер штори і тюль у вашій оселі завжди будуть ідеально гладкими, а вам навіть не доведеться торкатися праски.

Щоб отримати випрасувані штори без праски, вам знадобляться прості предмети, які зазвичай є в кожному домі, і всього лише один важливий інгредієнт.

Візьміть розпилювач (такий часто використовують для того, щоб розпилювати воду на листя рослин), налийте води до половини, а іншу половину наповність будь-яким кондиціонером для білизни.

Акуратно закрийте кришку, перевірте, щоб вона щільно прилягала і ретельно збовтайте воду з кондиціонером до однорідного стану.

Просто розпиліть отриманий засіб для прасування на вже випрані й розвішені на карнизах штори. Намагайтеся розподілити рідину по тканині рівномірно. Ви одразу помітите, що штори стають гладенькими просто на очах.

Додатковою перевагою можна назвати те, що штори і тюль не лише прасуються без праски, але й наповнюють кімнату приємним ароматом, який довгий час не зникатиме.

Читайте також:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *