Головні антитренди в одязі 2024 року: про ці речі варто забути та чим їх краще замінити

Ще кілька років тому пуховики з хутряними комірами й кишенями були дуже популярними, довгі шуби та трикотажні речі вважалися трендами. А вже сьогодні цей одяг зійшов із модного олімпу, натомість до трендів увійшли прості речі у стилі “тиха розкіш”. І основним посилом моди наступного, 2024 року, стилісти назвали тенденцію – “чим простіше, тим досконаліше”. Розповідаємо про головні антитренди наступного 2024 року.

Антитренди взуття 2023-2024

Цієї зими більше не актуальне взуття, яке щільно прилягає до ноги. Натомість уже кілька сезонів поспіль у моді – грубі черевики або високі прямі чоботи. Щодо коротких моделей взуття, тут варто відзначити уггі-автоледі, челсі та черевики на товстій підошві.

Антитренди пуховиків 2023-2024

Приталені довгі пуховики вже давно не в моді. Наразі на піку популярності – верхній одяг у стилі оверсайз. Тут можна обирати все: куртки-бомбери, дублянки-авіатори, шуби з екохутра. Такі речі мають стильний та елегантний вигляд і водночас підійдуть до будь-якого образу.

Антитренди суконь 2023-2024

Більше не актуальні трикотажні сукні у вигляді тунік. Цьогоріч на піку популярності – в’язані сукні прямого крою з поясом чи без міді довжини. Їх можна стилізувати грубими черевиками, високими чоботами, ботфортами або короткими черевиками. В такому взутті ваш образ буде приголомшливим і вишуканим.

Антитренди сумок 2023-2024

Надовго покинули модний олімп усі види замшевих сумок. Вони не лише доволі дорогі, а ще й потребують спеціального догляду, що дуже незручно. Оскільки у трендах панують простота і комфорт, актуальною будуть сумки з екошкіри. Вони не дуже дорогі, тому можна придбати декілька на всі випадки життя.

Антитренди одягу 2023-2024

З моди назавжди вийшли светри й кофти з неякісного синтетичного матеріалу, приталені або дуже розтягнуті моделі. Краще надати перевагу об’ємним кофтам або светрам із натуральних матеріалів. Такі речі комфортні, теплі та приємні на дотик. А ще вони триматимуть форму після прання, залишаючись новими.

Читайте також:

Які кольори верхнього одягу залучають багатство та успіх: 6 щасливих відтінків

Цей одяг старить жінок 40+: п'ять зимових речей, яких варто позбутися і чим їх замінити

Одразу мінус 10 кілограмів: п’ять стильних речей, які допоможуть приховати живіт

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *