Надія Матвєєва різко відповіла хейтерам після її появи на мітингу під КМДА

Українська ведуча й волонтерка Надія Матвєєва біля КМДА висловила свою думку щодо змін у бюджеті Києва на 2024 рік та зіткнулася з проявом хейту в соцмережах.

Вчора, 14 грудня, знаменитість прийшла під стіни КМДА з нагоди ухвалення міською владою бюджету на 2024 рік. Надія разом із рештою свідомих українців вийшли на мітинг з пропозиціями задля створення “розумного бюджету для міста”. Ведуча спочатку рішуче подалася до сесійної зали, щоб виступити перед мером і депутатами. Втім, її не пропустили. Це не зупинило Матвєєву, тому вона взяла мікрофон і вийшла виступити перед громадою. Серед її вимог – “замість забудови ландшафтної зони на Оболоні та дороги через парк Осокорки – гроші на інклюзивність”. Свою промову Надія записала та запостила в Instagram.

Безліч прихильників підтримало думку Надії. Однак знайшлися й ті, хто почав засуджувати ведучу. В коментарях під її дописом розгорнулася дискусія, мовляв, чому вона раніше не виходила на мітинги поблизу інших установ. Ба більше, деякі почали публічно принижувати знаменитість. Матвєєва вирішила записати відео, в якому відповіла всім хейтерам одразу.

“Це для тих, хто під моїми відео зауважує, що я не те зробила, не туди пішла, про те забула, не сказала, не тих підтримала… Пропоную вам відчепитися. Я вас не тримаю. Я вас відпускаю. У мене є свої почуття, досвід, бажання, розуміння. Виходячи з цього, я щось роблю. І якщо у вас є свої емоції й досвід, уявіть собі, ви можете з цим щось зробити, а не лише п*здякати в коментарях під моїми відео”, – наголосила телеведуча.

Нагадаємо, раніше Надія Матвєєва показала ніжне фото з коханим, молодшим на 20 років. Шанувальники дорікнули знаменитості за його вік. Втім, ведуча не стала вкотре терпіти такі коментарі й майстерно відповіла.

Читайте також:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *