Чи захоплять росіяни Мар’їнку: британська розвідка оцінила шанси (мапа)

Російські окупанти мають за мету захопити Мар'їнку Донецької області для подальшого свого просування на захід у напрямку Курахового. Однак прорив ворога дуже малоймовірний.

Таку оцінку дає британська розвідка у повідомленні 15 грудня.

Наразі за контроль над зруйнованою Мар’їнкою та прилеглими районами тривають важкі бої. Ймовірно, російські окупанти ще більше скоротили невеликі контрольовані українськими військами ділянки території, що залишилися в межах міста.

За оцінками розвідки, одна з оперативних цілей загарбників у цьому районі –забезпечення безпеки автомагістралей Т0510 та Н15 для подальшого просування ворога на захід у напрямку Курахового.

“Незважаючи на поступові успіхи, великий та операційно значущий прорив Росії в цьому секторі залишається вкрай малоймовірним”, – вказано в заяві британського Міноборони.

Читайте провідні новини дня:

Нагадаємо, нещодавно російські окупанти вкотре заявили, що начебто захопили Мар’їнку, однак український генерал Олександр Тарнавський повідомив, що це неправда. Бійці ЗСУ міцно тримають оборону на Авдіївському та Мар'їнському напрямках.

▶ На YouTube-каналі ТСН можна переглянути за цим посиланням відео: У них дорога в один кінець! Бійці в Мар'їнці показали, як штурмують росіяни

Читайте також:

Підписуйтесь на наші канали у Telegram та Viber.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *