Якою в Україні буде погода 16 грудня: синоптики прогнозують ожеледицю

В Україні 16 грудня очікується хмарна погода з проясненнями. Місцями може бути ожеледиця. На Київщині можливий невеликий мокрий сніг.

Про це повідомили в Укргідрометцентрі.

Так, 16 грудня в нашій державі прогнозується хмарна погода, проте без істотних опадів. Лише в північній частині вдень – невеликий мокрий сніг.

“На дорогах країни, крім півдня, місцями ожеледиця. Вітер переважно західний, 5-10 метрів на секунду. Температура вночі 2-7 градусів морозу, на Чернігівщині та Сумщині місцями 9-12 градусів морозу, вдень в Україні від 3 градусів морозу до 2 градусів тепла, в Криму до 5 градусів тепла; в Карпатах вночі 8-13 градусів морозу, вдень 1-6 морозу”, – розповіли в Укргідрометцентрі.

Якою погода буде на Київщині

Прогнозується хмарна погода з проясненнями. Вночі без істотних опадів, вдень невеликий мокрий сніг.  На дорогах місцями ожеледиця.

“Вітер західний 5-10 метрів на секунду. Температура по області вночі 2-7 градусів морозу, вдень – від 3 градусів морозу до 2 градусів тепла; в Києві вночі 3-5 градусів морозу, вдень близько 0”, – додали в Укргідрометцентрі.

Нагадаємо, що в Києві пасажирам метро, які роблять пересадки між “Либідською” і “Теремками”, повертатимуть гроші.

Читайте також провідні новини дня:

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *