Які жіночі зачіски та стрижки чоловіки вважають найсексуальнішими (фото)

Серед чоловіків було проведено опитування щодо того, які зачіски та стрижки вони вважають привабливими й сексуальними. Жінки можуть і не погодитися з цим вибором, але чоловіки, безперечно, вважають їх найкращими.

Чубок на бік і ретро-чубок

Загалом, чоловіки особливо не люблять чубки, але чубок, зачесаний на бік, на думку чоловіків, робить жінку бажаною. Він у такому разі не закриває обличчя, а обрамляє його і робить вилиці витонченими.

Ретро-чубок повертає в епоху трендів 60-х. Сучасна ретро-зачіска з чубком була створена під впливом чудових актрис минулих років. Ретро-чубок має чудовий вигляд з довгим волоссям, і така стрижка стильна та омолоджує.

Хвилі й кучері

Хвилясте волосся, на думку чоловіків, робить жіночий образ безтурботним, доступнішим і привабливим.  Якщо у вас природне хвилясте волосся, не соромтеся виставляти його напоказ.

Кучерява зачіска привертає увагу чоловічої статті. Але переконайтеся, що волосся доглянуте, чисте та укладене. Хвилясте й кучеряве волосся буде сексуальним, але жирне розпущене відверне всіх.

Зачіска “кінський хвіст”

Кінський хвіст — спокуслива зачіска для чоловіків. Зібране волосся дозволяє побачити плечі та шию жінки. Попри те, що ця зачіска має дуже жіночний вигляд, вона водночас робить жінку спортивною. Спортивний настрій вашої зачіски, безперечно, також приваблює чоловіків.

Омбре

Модний стиль двоколірної зачіски омбре також не залишився непомітним для чоловіків. Така зачіска, на їхню думку, надає жінкам індивідуальності та діє на чоловіків як магніт. Тим більше, що можна бути одночасно білявкою і брюнеткою. Найбільше чоловікам подобаються сірі відтінки омбре.

Розпатланий пучок

Зачіска з розпатланим пучком — це універсальний тренд. Вона розслаблена, водночас функціональна для домашніх справ і навіть для вечірки.

Розпатланий пучок легко поєднувати як із джинсами, так і з сексуальною сукнею з відкритою спиною.

Коли погода особливо спекотна й волога, таку зачіску можна зробити за кілька хвилин. Пучок підходить для всіх типів волосся, включно з середнім і довгим.

Коси і плетіння

Ніжні зачіски, які завжди привертали увагу чоловіків — це різноманітні коси та плетіння. Такі зачіски надають жінці романтичного вигляду.

Довгі прямі зачіски

Багато чоловіків люблять довге волосся, і хоча пряме волосся — це протилежність кучерявому, такий образ також вважається сексуальним.

Зачіски у стилі бохо

Романтичний і сексуальний вигляд має розпатлане волосся з різними кісками, локонами та шпильками.

Короткі зачіски

Чоловікам подобається не лише довге волосся. Багатьом короткі стрижки, як-от короткий боб, стиль піксі чи панку теж здаються привабливими. Таку зачіску, на їхню думку, обирає впевнена, стильна жінка.

Ну і, звісно, кому з чоловіків не подобається зачіска, яку можна назвати “одразу після сну” — злегка заплутане і не укладене волосся, безперечно, приваблює чоловіків. Тому якщо ви вранці щойно прокинулися і трохи розпатлані — що може бути сексуальнішим.

Читайте також:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *