Як підібрати ідеальну зачіску за рисами свого обличчя: 4 топові стрижки за формою носа

Кожна жінка невимовно гарна та вишукана. Просто свою природну красу варто підкреслювати, щоб увиразнити її. І стрижка – це прекрасний спосіб, аби досягти неймовірного результату. Є багато дівчат, які дуже комплексують через форму свого носа. Хоча цього зовсім не варто робити, адже є такі зачіски, які зроблять риси обличчя привабливими, якщо їх підбирати саме за індивідуальною формою носа. Розповідаємо, які стрижки підходять до різноманітних його форм.

Довгий ніс

Жінкам, які мають таку форму носа, варто обирати стрижки, що будуть обрамляти лице. Такі зачіски балансуватимуть риси обличчя за рахунок багатошаровості. Ідеальною для такого типу носа буде недбалий легкий боб, що увиразнить природню красу витончених рис своєї власниці.

Широкий ніс

Власницям такої форми носа підійдуть зачіски, у яких проділ буде по центру голови. Укладені у такий спосіб локони будуть гармонійним обрамленням для обличчя і зроблять його напрочуд гарним. Тут можна вибирати стрижки каскадного типу або багатошарові, які робитимуть акцент на ваші очі та губи.

Ніс із горбинкою

Для такої форми носа буде вдалою стрижка із довгим густим чубчиком, це може бути французька чи італійська багатошарова зачіска. Чубчик допоможе збалансувати пропорції верхньої та нижньої третини обличчя, увиразнивши природну красу губ та очей.

Кирпатий ніс

Усім, хто має таку форму носа, варто звернути увагу на текстурований боб. Ця м’яка та об’ємна стрижка урівноважить риси обличчя. А якщо доповнити зачіску недбалим чубчиком на бік, то вдасться досягнути ідеального балансу.

Читайте також:

Як правильно доглядати за волоссям взимку, щоб не ламалося, не жирніло і добре росло

Як позбутися зморшок за ніч: 5 правил антивікового догляду в домашніх умовах

Головні антитренди в одязі 2024 року: про ці речі варто забути та чим їх краще замінити

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *