Іво Бобул вперше за 20 років після гучного розриву возз’єднається з ексдружиною Сандулесою – ЗМІ

Український співак Іво Бобул через 20 років після гучного розриву возз'єднається з колишньою дружиною, співачкою Лілією Сандулесою.

Мова йде саме про творчий тандем. Як повідомляє музичний портал “Музвар”, Бобул та Сандулеса планують знову вийти разом на сцену та виконати свої популярні хіти. У повідомленні йдеться, що виконавці 2024 року зіграють спільний сольний концерт у “Палаці Україна”, а також вирушать у тур.

“Іво Бобул та Лілія Сандулеса, легенди української естради, після гучного розставання в 90-их, знову вийдуть на одну сцену! А не виступали вони разом понад два десятиліття! Ба більше, окрім спільного сольника в “Палаці Україні”, буде і тур містами України”, – йдеться в повідомленні “Музвару”.

Зазначимо, Іво Бобул та Лілія Сандулеса в 90-х були неабияк популярними. Разом вони випустили чимало хітів, серед яких “Берег любові”, “Пізня зустріч” та інші. Пару поєднував не лише творчий тандем, але й родинний. Однак на початку 2000-х років подружжя розлучилося. Разом з тим розпався їхній дует. Хоч Сандулеса пропонувала Бобулу продовжити після розлучення виступати, однак той відмовився.

Нагадаємо, нещодавно Іво Бобул розповів, що сталося з його будинком в окупованій Ялті. Виявляється, житла виконавця більше немає.

Читайте також:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *