Схопив суперника за горло: Мудрик емоційно заступився за одноклубника в матчі Кубка ліги (відео)

Український вінгер “Челсі” Михайло Мудрик став учасником невеликої сутички наприкінці чвертьфінального матчу Кубка англійської ліги проти “Ньюкасла”.

На 90+6-й хвилині зустрічі бразильський півзахисник “сорок” Бруно Гімараєс грубо сфолив проти захисника “пенсіонерів” Яна Матсена, буквально виштовхнувши того за бокову лінію.

21-річний нідерландець опинився на газоні та страждав від болю. У відповідь Мудрик миттєво підбіг до Гімараєса і схопив його за горло. Бразилець відштовхнув українця, після чого між ними виникла словесна перепалка.

У ситуацію довелося втрутитися арбітру, аби вгамувати пристрасті. У підсумку Мудрик і Гімараєс отримали по жовтій картці.

Матч “Челсі” – “Ньюкасл” завершився перемогою лондонців у серії пенальті (4:2). В основний час команди не визначили сильнішого (1:1).

Мудрик вийшов на поле з лавки запасних лише на 78-й хвилині, замінивши Рахіма Стерлінга. На 90+2-й хвилині українець скористався помилкою Кірана Тріпп’єра і забив гол, який перевів гру до серії пенальті. У серії післяматчевих 11-метрових Михайло також був точним, що допомогло йому команді вийти до півфіналу Кубка ліги.

Додамо, що цього сезону на рахунку Мудрика три голи та один асист у 17 матчах за “Челсі” у всіх турнірах.

У чемпіонаті Англії команда Михайла наразі посідає лише десяту позицію, маючи 22 очки після 17-ти турів. У наступному турі АПЛ підопічні Маурісіо Почеттіно 24 грудня на виїзді зіграють проти “Вулвергемптона”.

Читайте також:

Мудрик прокоментував свій гол у ворота “Ньюкасла” та вихід до півфіналу Кубка англійської ліги

“Валенсія” з Яремчуком перервала п’ятиматчеву безвиграшну серію в Ла Лізі (відео)

“Манчестер Сіті” розгромною перемогою вийшов до фіналу Клубного чемпіонату світу (відео)

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *