Що робити, що пил не осідав на меблях: хитрість, яка допоможе забути про прибирання надовго

Велика кількість пилу, який осідає на полицях, меблях та інших предметах інтер'єру, не лише псує їхній зовнішній вигляд, а й може завдати шкоди здоров'ю. Повністю позбутися пилу не вдасться, він присутній скрізь. Пил має властивість з'являтися знову і знову одразу ж після закінчення прибирання. Це відбувається через те, що частина його під час призбирання просто підіймається у повітря, а потім повертається на своє місце.

Але є чудовий лайфгак, який, як кажуть, вигадали покоївки у Франції для прибирання в готелях. Покоївки чи не покоївки це зробили, та цей лайфгак працює і дозволяє позбутися рутини нескінченного прибирання.

Як позбутися пилу надовго

Почати треба з вологого прибирання. Після того, як тверді поверхні будуть протерті вологою ганчіркою, потрібно взяти ще одну чисту серветку і пляшечку звичайного аптечного гліцерину.

Треба буде капнути кілька крапель гліцерину на поверхню і добре розтерти сухою ганчіркою.

Як варіант, можна змочити серветку з мікрофібри в чистій воді, відтиснути і капнути на неї 2-3 краплі аптечного гліцерину. Ретельно протерти цією серветкою чисті меблі. За необхідності зібрати надлишки вологи чистою та сухою ганчіркою.

Це найбюджетніший спосіб запобігти появі пилу після чергового прибирання. Гліцерин створює на меблях захисний шар, завдяки якому пил збиратиметься не так інтенсивно. Крім того, засіб працює як поліроль.

Читайте також:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *