Людмила благає допомогти їй зберегти життя

Людмила наважилась звернутись до незнайомих людей, щоб просити допомоги на своє лікування. Жінка вже кілька років бореться із онкологією, але зараз брак коштів відчувається катастрофічно.

«Мене звати Людмила, я мама 10 річного хлопчика.  Вже 5 років триває моя боротьба за життя. На початку 2019 я звернулась до онкодиспансеру з скаргами на ущільнення в молочній залозі. На жаль, вчасно не поставили   правильного діагнозу і після неефективного лікування мастопатії, а потім маститу, виявилось, що в мене рак молочної залози вже 3 стадії. В липні 2021 року в мене виявили прогресування хвороби – метастази в кістки та хребет та мутації в генах. Було проведена оперативне втручання на хребті та призначене лікування таргентними препаратами», – розповідає Людмила.

Така терапія доволі дієва, тож жінка, заручившись підтримкою друзів, почала боротьбу. Та і цього виявилось замала, щоб здолати онкологію.

«14 місяців я приймала препарат, який коштував 82 тис грн на 28 днів, який гарно працював та стримував хворобу. Я дякую усім, хто був поруч, допомагав та підтримував.  В січні 2023 року препарат перестав працювати і метастази з новою силою розповсюдились в кістках та печінці. Це був розпач, всі мрії про майбутнє були розбиті», – додає Люда.

Та новий протокол лікування дає нові надії, адже щоразу онкологія приборкується, але на нетривалий термін. “Вже в жовтні 2023 знову прогрес захворювання в печінці, кістках, а в грудні, під час обстеження голови, було виявлено метастатичне ураження кісткового мозку обох тім'яних кісток та тіл С2 і С3 хребців. Страх, відчай і розуміння, що я не можу залишити синочка, родину. Я не готова здатися хворобі, хоча виснажена, як фізично, морально так і матеріально. Лікування з кожним днем все важче, і все більш фінансово токсичне, постійні обстеження, аналізи, дослідження ,основні препарати терапії  та підтримуючі коштують дуже дорого. Залишається тільки надія на людей з великими і добрими серцями», – каже Людмила і просить подарувати їй надію отримати дорогоцінний час із своєю родиною. 

Реквізити для допомоги:

Картка ПриватБанку

5168 7450 2442 9034

https://send.monobank.ua/jar/7mfP5Eo5Yw

Шумовська Людмила Анатоліївна

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *