Ірина Сопонару замилувала фото з нареченим-іноземцем і його родиною в святковому Лондоні

Зірка “Жіночого Кварталу” і тренерка спецсезону “Ліга Сміху. Волонтерський десант 2” Ірина Сопонару потішила фанів свіжими світлинами з Лондона, батьківщини її нареченого Різа.

Так, акторка полетіла до Великобританії, щоб зустріти разом з нареченим і його родиною новорічні свята. Втім, Ірина встигла зробити й безліч особистих справ. Зокрема, вона дала інтерв'ю й відвідала улюбленого косметолога. Ба більше, зірка похизувалася, що купила омріяні коштовні підбори для її майбутнього весілля.

“Приїхала сюди якось без сил, але за кілька днів вже встигла: дати інтерв'ю, сходити до найкращого косметолога. Я нарешті купила весільні туфлі. Ось так… та найбільша цінність – це можливість побачити рідних. Моїх і Різа. Всі ми знаємо як це цінно”, – замилувала підписом акторка.

Поміж тим у своєму фотоблогу Сопонару оприлюднила декілька світлин на підтвердження своїх слів. Серед них можна побачити, як вона з близькими людьми позують з келихами, а також на тлі гарно задекорованої будівлі.

У коментарях прихильники привітали Ірину з Різдвом і побажали вдало провести свята.

Нагадаємо, нещодавно зірка “Кварталу”, акторка Ірина Сопонару порвала своїх фанів образом скандальної мовознавиці Ірини Фаріон. У такому амплуа вона записала незвичне “відеозвернення”.

Читайте також:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *