Олена Мозгова замилувала фото з помітно підрослою 8-річною донькою від Девіда Аксельрода

Українська продюсерка Олена Мозгова потішила сімейним контентом зі своєю молодшою донечкою від співака Девіда Аксельрода.

Світлиною із 8-річною Соломією знаменитість поділилася у своєму Facebook. На фото мама з донькою позували у чорному вбранні. Мозгова мило спостерігала за Соломією, тим часом дівчинка дивилася в об'єктив фотокамери.

Окрім того, продюсерка поділилася секретом виховання доньки. Олена намагається робити так, аби у разі неприємностей Соломія не боялася реакції мами, а навпаки – одразу ж із нею ділилася.

“Виховуйте свою дитину так, щоб у разі якоїсь невдачі чи проблеми, першою її реакцією  було не: “Ой, мама мене вб'є!”, а – “Так, потрібно зателефонувати мамі”, – зазначила продюсерка.

Користувачі у коментарях підтримали позицію Олени Мозгової щодо виховання дітей. Також фани зазначили, що вона з донькою має неперевершений вигляд: “Ви такі красуні”, “правильно виховуєте, досвід є”, “правдиві слова”.

Нагадаємо, нещодавно редакція сайту ТСН.ua писала про історію кохання Олени Мозгової та Девіда Аксельрода. Пропонуємо дізнатися, як вони познайомилися та почали зустрічатися, а також яким було їхнє весілля.

Читайте також:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *