Даша Кацуріна показалася з мамою Дантеса й розповіла, як минає їхній відпочинок у Карпатах

Українська бізнесвумен Даша Кацуріна замилувала кадрами, як її родина відпочиває з її коханим Володимиром Дантесом і його мамою у Карпатах.

До слова, закохані під час своєї зимової відпустки вирушили на захід України. Згодом до них доєдналися їхні батьки. У своєму фотоблогу Даша вже поділилася атмосферними кадрами з їхнього відпочинку. Зокрема, вона показала 7-річну доньку Сашу, яка разом з Дантесом готувалися до спуску з гір.

Ймовірно, Дантес спускався по засніженим схилам за допомогою сноуборду, а ось донька Кацуріної обрала для себе лижі. У спеціальному гірському костюмі на лижах Саша також попозувала вже на гірці.

До того ж бізнесвумен разом зі своєю мамою, дітьми та коханим відвідали особливий майстер-клас. Великою компанією вони вчилися виготовляти традиційних сирних коників. Тож, Даша одразу похизувалася фігурками, які у них вийшли.

Після такої оригінальної забавки дівчина артиста показала всю родину за столом. Зокрема, її діти, мама й тато разом з мамою Дантеса й ним самим грали в настільну гру. У кадрі видно, як знаменитість тримає маленького сина Даші Івана.

А ось днями Володимир Дантес українською читав казочку для дворічного сина Даші Кацуріної Івана. У той час бізнесвумен показала свої ритуали краси.

Читайте також:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *