Учасників нацвідбору на “Євробачення-2024” запідозрили в плагіаті пісні російського гурту

Сьогодні, 11 січня, оприлюднили конкурсні пісні учасників нацвідбору, з якими вони змагатимуться за право представляти Україну на “Євробаченні-2024“.

Однак не минулося без казусів. Гурт NAHABA запідозрили в плагіаті. Деяким користувачам конкурсна пісня колективу GLASSS неочікувано нагадала трек російського гурту t.A.T.u. – “Нас не догонят”.

Юзери у коментарях під піснею NAHABA, яка була оприлюднена на офіційній сторінці нацвідбору в YouTube, ділилися, що приспів GLASSS у них асоціювався з треком “Нас не догонят”.

  • Я один тут чую гурт t.A.T.u.?
  • Перша реакція – вау! Дуже цікаво, як це звучатиме наживо, враховуючи кількість тюнінгу в приспіві. Барабани на 00:34 чогось нагадали t.A.T.u
  • Дуже схоже на t.A.T.u. І голос, і музика, і певний вайб. У деяких моменти взагалі не можна було відрізнити. Дуже сумнівна пісня для того, щоб представляти Україну.
  • Чимось нагадало t.A.T.u., і не кидайтесь капцями, просто реально стиль приспіву схожий
  • Чується група t.A.T.u., пісня “Нас не догонят”! Якийсь дисонанс викликає через асоціацію з піснею t.A.T.u.

Наразі колектив NAHABA на своїх офіційних сторінках поки не коментував закиди про плагіат. Тим часом знайшлися і ті користувачі, які оцінили конкурсну пісню гурту та побажали музикантам перемоги в нацвідборі.

Нагадаємо, раніше редакція сайту ТСН.ua писала, в якому порядку виступатимуть учасники нацвідбору та з якими піснями. Сам Національний відбір відбудеться вже 3 лютого.

Читайте також:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *