У Зеленського оцінили, коли парламент може ухвалити законопроєкт про мобілізацію

Верховна Рада може ухвалити законопроєкт про мобілізацію – вже допрацьований документ з пропозиціями нардепів – за кілька тижнів.

Про це під час телемарафону заявив радник керівника Офісу президента Михайло Подоляк.

“Я думаю, що декілька днів, максимум тижнів – і закон буде все ж таки проголосований у першому, другому читанні. Ну, мається на увазі з урахуванням ще додаткових правок, які треба внести”, – сказав він.

За його словами, під час ухвалення документа будуть враховані позиції на лише Комітету з нацбезпеки, оборони та розвідки, а й, наприклад, антикорупційного й інших комітетів парламенту.

Нагадаємо, голова фракції “Слуга народу” Давид Арахамія 11 січня повідомив, що законопроєкт про мобілізацію відкликається з розгляду та повертається ініціаторові. Зазначається, що деякі положення документа про мобілізацію прямо порушують права людини, деякі не є оптимально сформульованими.

Тим часом голова української делегації в Парламентській асамблеї НАТО Єгор Чернєв розповів, коли коли Рада розгляне нову редакцію законопроєкту про мобілізацію. Це станеться після того, як його зареєструють у Кабміні.

▶ На YouTube-каналі ТСН можна переглянути за цим посиланням відео: Сенсація в законопроєкті про мобілізацію, яку всі пропустили | Михайло Самусь

Читайте також: 

Підписуйтесь на наші канали у Telegram та Viber.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *