Печінкові котлети з рисом: простий рецепт

  1. Печінку промийте, видаліть усі плівочки та кровоносні судини. Наріжте на шматочки.
  2. Рис промийте та відваріть до готовності. Остудіть.
  3. Цибулю та моркву очистіть. Цибулю наріжте кубиками, а моркву натріть на тертці. Обсмажте на розпеченій сковороді з невеликою кількістю олії до золотистого кольору.
  4. До печінки викладіть цибулю з морквою, додайте перець та сіль. Перебийте у блендері до однорідної маси. Додайте відварений рис, борошно і перемішайте.
  5. На розігріту сковороду з олією викладайте ложкою печінкову суміш і обсмажуйте на середньому вогні з двох боків до готовності.

Поради:

  • Якщо у вас немає блендера, всі інгредієнти можна перекрутити на м'ясорубці.
  • Печінку використовуйте будь-яку.

Читайте також:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *