“Вони все рівняють з землею”: воїни ЗСУ розповіли про наступ і тактику окупантів під Авдіївкою (фото, відео)

На Донеччині окупанти застосовують усе, що мають, щоб прорвати оборону під Авдіївкою, та атакують із флангів. До стандартної зброї ворога додалися хімічні боєприпаси, які з дронів кидають на наших бійців.

Про це йдеться у репортажі кореспондента ТСН Руслана Ярмолюка.

Українські захисники під Авдіївкою зупиняють ворога, який пішов у наступ. Воїн “Агроном” каже, що до війни неможливо звикнути. Військовому за 50. Працював за фахом, а ще лісником. Вже два роки, як воює на нулі. Мав поранення і контузію. Таких, як він, тут більшість. І на них зараз тримається спокій у тилу.

“Страх завжди присутній, не бояться дурні. До всього тяжко з цивільного життя, важко, коли все гупає, стріляє – важко було побратима витягати”, – каже військовий.

Воїн “Батюшка” каже, що окупанти обстрілюють їх із дронів та артилерії. Ворога відкинули, а він продовжує тиснути вже не технікою, а людьми.

“Вони все рівняють із землею, а потім пускають піхоту – перевіряти й зачищати. Стараємося витримувати і не допускати, щоб ішли сюди”, – каже “Агроном”.

Воїни пройшли пекло наступу на Херсоні. Тепер на Донеччині стримують фланги Авдіївки. Тут ворог шукає слабкі наші місця та одразу кидає в тому напрямку все, що має – від піхоти до панцерників.

“До звичних уже обстрілів мінометів та скидів із дронів і камікадзе додалися хімічні боєприпаси. На фронті все частіше фіксують застосування такої зброї. Агроном каже, що потрапили під такий хімічний боєприпас з товаришем, той і досі у шпиталі”, – каже кореспондент ТСН.

▶ На YouTube-каналі ТСН можна переглянути за цим посиланням відео: ⚔️ Росіяни застосовують усе, щоб прорвати оборону під Авдіївкою! ЗСУ зупиняють їх ще до штурму

Нагадаємо, Інститут вивчення війни повідомляв, що росіяни під Авдіївкою втрачають багато бронетехніки, але просуваються.

Читайте також:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *