“Раніше таким чутливим не був”: Зеленська розповіла, як змінився її чоловік-президент

Перша леді України Олена Зеленська відзначила, що в її чоловіка-президента загострилися деякі риси характеру, а також він став більш сентиментальним.

Про це вона говорила в ефірі національного телемарафону.  

“Я можу сказати, що є риси його характеру, які стали зараз більш гострішими і більш важливими – це впертість, цілеспрямованість, витривалість. Ці риси важливі завжди і будь-який людині, але в цій ситуації, в якій ми всі зараз, для президента нашої країни – вони дуже важливі”, – зауважила Зеленська.

Окрім того, за її словами, Володимир Зеленський став “більш сентиментальним в якихось простих речах”. 

“Коли тобі не вистачає дуже простих для нормальної людини речей, спілкування зі своєю родиною, з дітьми, коли ти це маєш, ти дуже це цінуєш. Тому його можна потішити зараз будь-якою дрібничкою, такою, щоб пов’язана була з дітьми. Надіслати йому фотографію сина або переповісти, що сказала донька. І його це зараз дуже емоційно торкається. Раніше таким чутливим він не був до цього”, – зазначила дружина президента. 

▶ На YouTube-каналі ТСН можна переглянути за цим посиланням відео “Чи знає Олена Зеленська, коли закінчиться війна, та як змінився її чоловік-президент”

Нагадаємо, раніше перша леді України Олена Зеленська зізналася, що не хотіла би, щоб її чоловік займав посаду президента упродовж ще одного терміну. 

Читайте також:

Де живуть і навчаються діти Зеленського – 19-річна донька і 10-річний син

Олена Зеленська вперше розповіла, як з дітьми тікала від війни

Олена Зеленська розповіла, як її родина переживає війну: “Ми не разом з чоловіком”

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *