У Донецьку – “приліт” по будівлі, де готували вибори Путіна (фото, відео)

В окупованому Донецьку 23 січня стався “приліт” по будівлі російської адміністрації Куйбишевського району, в якій проводили підготовку бо виборів президента Росії.

Про це повідомляють російські пропагандисти, місцеві пабліки та українські журналісти.

У російських пабліках стверджується, що нібито ЗСУ завдали ударів по Донецьку з реактивних систем залпового вогню і влучили по Будинку культури ім. Куйбишева. Повідомляється про поранення двох людей.

Як поінформував український журналіст Андрій Цаплієнко, влучання у Донецьку було у “будівлю громадської приймальні ватажка днр, де йшла підготовка до виборів путіна”. На викладених у мережу фото й відео з приймальні видно агітаційні матеріали путінської партії “Единая Россия”.

За словами пропагандистів, “приліт” стався по площі перед будівлею, від чого вибило всі шибки з найближчих вікон, посікло і закоптило стіни, уламки також потрапили всередину приміщень. На асфальті зяє вирва від снаряда.

Читайте провідні новини дня:

Нагадаємо, 21 січня росіяни обстріляли ринок у Донецьку, вбивши десятки людей. Окупанти звинуватили в цьому ЗСУ, але захисники спростували заяви ворога.

Читайте також:

Підписуйтесь на наші канали у Telegram та Viber.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *