Шокований сантехнік знайшов 20 кісток під ванною: кому вони належали (фото, відео)

Сантехнік із Великої Британії був приголомшений, виявивши понад 20 кісток, захованих під підлогою ванної кімнати, яку він ремонтував цього місяця.

Про це пише nypost.com.

36-річний Джонатан Беттс працював над котеджем, якому понад 200 років. Він поділився своєю зловісною знахідкою у моторошному відео TikTok.

“Після того, як я зняв унітаз і підлогове покриття, я виявив, що чорнова підлога внизу сильно прогнила”, – пояснив Беттс. “Я попередив клієнтів, які були у відпустці, що мені потрібно буде викопати землю”, – продовжив він.

@beansfromacan Can anyone tell me if this is human or animal? ‍♂️ #tradesman #plumber #bathroom #underground #grave #devon #deftones ♬ original sound – Jonathan David Betts

Беттс сказав, що зазвичай він не працює у вихідні, але він продовжував ремонт.

“Як ви розумієте, я почав нервувати, особливо коли знайшов щелепну кістку із зубами! У глибині душі я знав, що це тварина, тому що зуби не були схожі на наші, але я все ще робив начерки, бо дуже не хотів, щоби цю роботу закрили!” – додав він.

Беттс натрапив на другу частину щелепної кістки серед 20 інших кісток.

@beansfromacan Part 2 of the bathroom finds #bones #underground #plumber #relics #history #fyp #tradesman #devon ♬ Stargazing (Slowed + Reverb) – Marcelo De Carvalho

Спочатку він сказав, що “начебто” сподівався, що це були кістки собаки.

Провівши пошук у Google і порадившись із колегами-професіоналами, Беттс зробив найважливіше відкриття: кістки належали свині, а не людині.

Але їх не викинули, а поклали до землі.

“Кістки поклали назад під підлогу, коли ми дізналися, що колись люди ховали їх, щоб відігнати злих духів”, – зазначив Беттс. “Після розмови з власниками будинку вони повідомили мені, що будинок навпаки раніше був свинофермою, і вони думають, що сарай, прибудований до їхньої власності, насправді був бійним”, – сказав він. “Це не людина!”.

У коментарях юзери залишили низку повідомлень: “Принаймні ви розгадали таємницю кісток”, “Якби ви зателефонували до поліції, вони зробили б розкопки за вас, і вам не довелося б їм платити”.

Читайте провідні новини дня:

“Скажімо так, не кожного дня приходиш на роботу і знаходиш купу кісток під підлогою у ванній”, – додав Беттс. “Я працюю в цій галузі понад 20 років – і ніколи раніше не бачив нічого подібного”.

Нагадаємо, у Польщі в річці виявили рідкісний тисячолітній меч вікінгів. Меч вважається одним з найбільших мечів, коли-небудь створених у світовій історії.

Читайте також:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *