Сирний пиріг: рецепт корисного десерту
- Родзинки помийте та залийте окропом на десять хвилин. Злийте воду і просушіть їх.
- У миску викладіть м'яке вершкове масло і цукор. Збийте міксером п'ять хвилин. Потім додайте яйця, сир, ванільний цукор, сіль і ще раз збийте міксером до однорідної маси. Всипте просіяне борошно з розпушувачем і родзинками. Перемішайте тісто добре лопаткою.
- Дно та боки форми вистеліть пергаментом. Готове тісто викладіть у форму та розрівняйте його.
- Випікайте в заздалегідь розігрітій духовці за 180 градусів 50 хвилин.
- Сирний пиріг витягніть із форми, трохи остудіть і посипте цукровою пудрою.
Поради:
- Сирний пиріг можна подати з джемом або сметаною.
Читайте також: