У чотирьох областях України сталися відключення світла через негоду

Станом на четвер, 25 січня, через негоду в Україні сталися відключення світла у 50 населених пунктах: Закарпатська область – 25, Львівська – 18, Чернігівська – 4, Кіровоградська – 3.

Про це повідомили в “Укренерго”. 

Водночас через бойові дії та з інших причин без світла залишається 382 населені пункти. Через обстріли є нові пошкодження в мережах обленерго в Донецькій, Миколаївській,  Одеській та Харківській областях.

Голова Львівської ОВА Максим Козицький повідомив, що знеструмлення сталися через сильні пориви вітру та снігопади. Три населені пункти повністю залишилися без світла, а 14 – частково. 

“Найбільше (знеструмлень – Ред.) на Стрийському напрямку. Над відновленням живлення працюють 11 бригад Львівобленерго. Залучили 46 фахівців та 16 одиниць техніки”, – повідомив Козицький. 

Тим часом очільник Закарпатської ОВА Віктор Микита наголосив, що через тривалі снігопади та налипання мокрого снігу найбільше відключень електрики у Хустському районі – 15 населених пунктів.

“Наразі на місцях пошкоджень працюють ремонтні бригади. У районах і населених пунктах функціонують “пункти незламності”, – додав голова області. 

Як повідомлялося, парламент скасував мораторій. Українцям відключатимуть світло за борги.  Однак, це стосується лише мешканців областей, в яких не ведуться бойові дії, та які не перебувають під тимчасовою окупацією. 

Читайте також: 

Підписуйтесь на наші канали у Telegram та Viber.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *