У Мережі з’явилась “політична реклама” Залужного: що насправді відбувається — ЦПД

У Мережі зʼявилася реклама низки новостворених сайтів, які виглядають як “політична” реклама генерала Валерія Залужного, який недавно був звільнений з посади головнокомандувача ЗСУ. 

У Центрі протидії дезінформації повідомили, що ворог в такий спосіб проводить інформаційно-психологічну спецоперацію (ІПСО).

Таким чином окупанти намагаються розхитати українське суспільства після призначення нового головнокомандувача Збройних Сил України.

Окрім того, посилання звідти перенаправляють на телеграм-бот, що збирає дані користувачів.

“За допомогою таких сайтів та чат-ботів ворог збирає персональні дані українців, в тому числі й військовослужбовців, які використовуватиме під час своїх операцій впливу. Отже, тримайте розум холодним та завжди критично оцінюйте інформацію!” – йдеться у повідомленні ЦПД.

Нагадаємо, генерал Валерій Залужний вже увійшов в історію. За майже два роки повномасштабного вторгнення він заслужив повагу та довіру як військових, так і цивільних. Не дивно, що рішення про заміну головнокомандувача ЗСУ викликало чимало суперечок, зокрема дехто вважає, що все відбулося так, як мало, а інші – категорично не погоджуються з його доцільністю.

ТСН.ua зібрав реакції політиків і лідерів думок на відставку Валерія Залужного.

Читайте також:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *