23-річна дружина Остапчука різко відповіла на закиди, що він зраджував з нею свою колишню

23-річна дружина Володимира Остапчука – блогерка Катерина Полтавська – відреагувала на закиди, що чоловік зраджував з нею свою колишню, нотаріусиню Христину Горняк.

Так, обраниця шоумена поспілкувалася з підписниками в Instagram. Деякі користувачі дорікнули Полтавській, що вона почала зустрічатися з Остапчуком ще тоді, коли він був офіційно одружений з другою дружиною.

Блогерка вирішила прояснити ситуацію. Катя різко відповіла, що коли вони почали зустрічатися, Остапчук вже був офіційно розлученим. Також блогерка зазначила, що разом із шоуменом майже півтора року разом, а його попередні стосунки вже в минулому.

“Ну звідки ви взяли цю інформацію? Він був вже офіційно розлученим! Ми вже скоро як 1,5 роки разом, а ви цією ф*гнею страждаєте”, – різко відповіла Катерина.

Зазначимо, Володимир Остапчук почав зустрічатися з Полтавською 4 жовтня 2022 року. Принаймні, саме в цю дати подружжя привітало одне одного з першою річницею їхніх стосунків. Тим часом колишня шоумена Христина 4 жовтня повідомила, що минув рік, як вона вже незаміжня. Таким чином Горняк натякнула, що стосунки Остапчука з новою обраницею почалися раніше, аніж вони встигли розлучитися. Принаймні, ведучий вже був знайомий з Катериною та, певно, мав на неї любовні плани.

Читайте також:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *