alyona alyona показала оригінальний подарунок від свого бойфренда до Дня закоханих

Українська репвиконавиця та одна з представниць України на “Євробаченні-2024alyona alyona похизувалася подарунком від коханого до Дня святого Валентина.

Обранець Альони доклав зусиль, щоб презентувати їй, те що зірка любить понад усе. Ба більше, вигляд цього подарунка теж дуже потішив око виконавиці.

“Дивіться яка краса, які кольори. А знаєте що, я це все з’їм. А чого? Бо це зефір, а я люблю зефір, маршмелоу. Аж шкода, воно таке гарне”, – захопливо розповіла Альона.

Також такий солодкий букет супроводжувала валентинка, але тим, що там написано, реперка ділитися з шанувальниками не захотіла.

Водночас Альона поділилася, що зробила коханому аж два подарунки. Один вручила вже вчора ввечері, другий сьогодні мають доставити. Також артистка зізналася, що її мовою кохання є подарунки.

Нагадаємо, в листопаді 2023 року alyona alyona зізналася, що закрутила новий роман. Артистка поділилася, що вони з обранцем познайомилися через соцмережі. Коханого Альони звати Володимир. Він теж музикант і займається електронною музикою. В одному з інтерв’ю реперка зізнавалася, що не ховає коханого від суспільства, втім, зайвий раз афішувати їхні стосунки не хоче. Ба більше, коханий Альони не є публічною людиною. За словами виконавиці, між ними виникла хімія під час суперечки через жанри музики. Зараз пара дуже закохана і щаслива та живе разом.

Читайте також:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *