Бої за Авдіївку: в ЗСУ розповіли про тактику росіян

Збройні сили України продовжують ведення оборонної операції на Авдіївському напрямку. Там “просто шаленими темпами знишуються ресурси й резерви російської армії”.

Про це розповів в ефірі телемарафону речник оперативно-стратегічного угруповання військ “Таврія” Дмитро Лиховій.

“Хоча постачання і евакуація ускладнені, але задіяно запасну логістичну артерію, яка була підготовлена завчасно. Звідси головний висновок – Авдіївка не перебуває в оточенні, хоча, можливо, про це може трубити російська пропаганда”, – каже він.

За його словами, ворог зараз використовує багато малих штурмових груп різної чисельності.

“В один із попередніх днів на одному дуже вузькому напрямку було задіяно малі штурмові групи одразу з 5-6 російських бригад… Ці цифри красномовно свідчать про те, які величезні сили багатьох військових організмів московити кинули саме на прорив через міську забудову Авдіївки”, – резюмував він.

Нагадаємо, в районі Авдіївки на Донеччині тривають запеклі бої. Російська загарбницька армія наступає з усіх боків.

Загальні втрати ворога в живій силі за 14 лютого становлять 526 осіб. Щодо техніки, то було знищено чи пошкоджено 55 одиниць, без урахування безпілотників: йдеться про три танки, 25 бронемашин, 30 артилерійських систем, засіб ППО, 13 автомобілів.

Додамо, знищення російської колони на Авдіївському напрямку свідчить про те, що у ЗСУ, ймовірно, є резерви для оборони Авдіївки.

Підписуйтесь на наші канали у Telegram та Viber.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *