Салат з курячим філе та овочами: рецепт корисної страви

  1. Куряче філе наріжте тонкими скибочками, поперчіть і посоліть. На сильному вогні на розігрітій сковороді з олією обсмажте куряче філе з кожного боку по дві хвилини до готовності. Викладіть на паперовий рушник.
  2. Капусту дрібно нашаткуйте.
  3. Болгарський перець промийте, обсушіть. Очистьте від насіння і перетинок. Наріжте соломкою.
  4. Огірок наріжте брусочками.
  5. Часник очистьте і подрібніть.
  6. Зелень петрушки дрібно наріжте.
  7. Для заправки: в мисці з'єднайте сметану, часник, лимонний сік, гірчицю, петрушку, сіль і перець, перемішайте.
  8. До салатника викладіть куряче філе, капусту, болгарський перець, свіжий огірок. Додайте заправку. Перемішайте.

Поради:

Куряча грудка можна бути вареною.

Капусту можна замінити будь-якою іншою зеленню.

Додайте будь-які овочі на свій смак.

Читайте також:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *