Окупанти винесли вирок сімом бійцям корпусу “Азов”: кожен отримав понад 25 років в’язниці

Російські окупанти лише за одну добу 15 лютого винесли незаконний вирок бійцям національного корпусу “Азов”.

Про це на своїй сторінці в соцмережі написав радник міського голови Маріуполя Петро Андрющенко.

Як зазначається, росіяни напередодні винесли незаконний вирок сімом бійцям національного корпусу “Азов”. Зокрема, йдеться про Олександра Турчина, Максима Чередниченка, Тараса Зваричука, Георгія Летягіна, Дмитра Чибукова, Денису Дорохіна та Олександра Сикілінді.

Вони отримали понад 25 років ув’язнення за начебто “обстріли житлових кварталів”.

“Турчину призначено покарання у вигляді 27 років позбавлення волі, Чередниченку – 26 років позбавлення волі, Зваричуку, Сикілінді, Летягіну, Чибукову – по 25 років позбавлення волі кожному, Дорохіну – 28 років позбавлення волі. В підсумку рахунок понад 60 осіб лише за 2024 рік. А ми? Ми продовжуємо робити вигляд, що нічого не відбувається, та грати в мовчанку. Офіційні особи – мовчок. ЗМІ – мовчок. Наче наших військовополонених не існує. Вибачте, але вже немає сил мовчати”, – наголосив Петро Андрющенко.

Він також додав, що більшої неповаги до наших Героїв від “умовно офіційних структур важко знайти”.

“Росіяни демонструють, що буде завтра не лише з гарнізоном Маріуполія. А зі всіма підрозділами, які більш-менш стали відомими та публічними прикладами для всіх нас. Так не має бути з нашого боку. Просто не має бути”, – підкреслив Петро Андрющенко.

Нагадаємо, що російська окупаційна армія нещадно обстрілює територію Авдіївського коксохімічного заводу. Загарбники штурмують підприємство в Авдіївці із землі та атакують з повітря і вдень, і вночі.

Читайте також:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *