“РФ зневажає життя і нічого не навчилася”: Зеленський відповів “історику” Путіну

Президент РФ Володимир Путін нещодавно уже вкотре видав псевдоісторичну маячню про історію України. Утім, те, що відбувається – це битва не просто між країнами чи ідеологіями.

Про це заявив президент Володимир Зеленський у Мережі.

“В її основі – боротьба двох сторін людської душі. Тієї, що поважає життя і сприймає інших нарівні з собою, та тієї, що поважає тільки себе, та будь-кого іншого розглядає як загрозу”, – каже Зеленський.

Глава дежави наголосив, що Україна ніколи не хотіла війни, яка триває зараз, і яка “здається анахронічно недоречною в 21 столітті, нагадуючи 19 або навіть 18 століття”.

“Неспровокована та злочинна російська агресія – це відображення злої частини людської душі, яка бореться за панування, зневажає життя і нічого не навчилася з історії, хоча полюбляє про історію згадувати”, – додав Зеленський.

Нагадаємо, нещодавно президент РФ Володимир Путін дав інтервʼю американському журналісту-пропагандисту Такеру Карлсону, в якому майже пів години розповідав вигадану “історію України“, сипав звинуваченнями на адресу НАТО, заявив про готовність продовжувати війну і водночас – готовність до перемовин, а також розповів, як докоряв президенту України Володимиру Зеленському за “підтримку нацизму”.

Читайте також:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *